365 beta logo

Tänk om det fanns en plats där allt som har med utevistelsen att göra fanns samlat så att man slapp leta runt överallt!

Nu finns Utikuligt365 som har gjort det många önskat!

 

Örebro,  

anders ohlsson

Hej, jag heter Anders Ohlsson och Välkommen!
I Utikuligt365 är allt samlat på ett ställe och det innebär allt från tips och idéer till föreläsningar och länkar till forskning. Här finns teman och vad man kan göra i de olika ”skolämnena” ute, sånger, ramsor och mängder av lekar.

Tips och idéer i ett överflöd kan inte tas in bättre än när du har tid. Tack vare att det är samlat på ett ställe och har en struktur där du bl.a. kan skriva ut ett tema och samtidigt se vilka mål i läroplanen som du når upp till. Här får du också en överblick av vilka kunskapsmål du når upp till.

Med andra ord så ger Utikuligt365 dig mer tid! Tid till att vara med barnen istället för att lägga massor av tid på dokumentation och planering.


I Filmen Nedanför Visar Jag Dig Hur Utikuligt365 Fungerar


Beställ Utikuligt 365

När?
Hela Arbetslaget, Skolan, Förskolan, DBV-gruppen och Fritidshemmet kan gå in när som helst och hur mycket som helst för att få stimulans och fortbildning inom utomhuspedagogik. Fullt med fakta om allt i naturen som byggs upp på ett pedagogiskt sätt för att det lätt ska kunna praktiseras.

Vilket innebär att ni, Hela Arbetslaget, Skolan, Förskolan, DBV-gruppen och Fritidshemmet kan gå in när som helst och hur mycket som helst för att få stimulans och fortbildning inom utomhuspedagogik. Fullt med fakta om allt i naturen som byggs upp på ett pedagogiskt sätt för att det lätt ska kunna praktiseras.

 

Jag, Anders Ohlsson, finns hos er dygnet runt! bara ett klick bort. En föreläsning om kläder eller om vad forskningen säger om utevistelsen får ni med ett klick! Djurspår och fakta om träd finns ett klick bort!

Hur ska vi få det?

Genom att följa nedanstående länk och där registrera sig har du tillgång till allt på ett ställe.

Varför?

Ett verktyg för att starta ett tänk i er personalgrupp för att med naturens hjälp kunna stimulera barnen till att vilja vistas i och lära genom naturen.

Tips och idéer för att visa på det enkla och på de fördelar man har av att använda sig av naturen.

Utikuligt 365 ger er inspiration att utvidga och utveckla er utevistelse!

Nu kan ni Nå upp till läroplanens mål, rapportera ”uppåt” vad ni gjort och hinna med att göra det ni ska göra, vara med barnen!

Med ett klick skriver ni ut en planering och en rapport på det ni ska göra!

Utikuligt365 innehåller:

• Lekar

• Sånger (text och gitarr)

• Ramsor

• Recept

• Teman

• Skolämnen utomhus

• Föreläsningar (video online)

• Forskning

• Länkar till viktiga sidor

• Litteraturtips m.m.

...allt är upplagt på ett enkelt och lättillgängligt sätt vilket gör att man direkt kan använda tjänsten utan någon introduktion. Pedagogen har med sig idéerna ut och kan även tillsammans med kollegor eller föräldrar ta del av någon föreläsning som man sedan kan diskutera runt. Verksamhetsutveckling och Barnen står i fokus.

Hur mycket kostar det?
Utikuligt 365 kostar Kr. 1250,- per år.

När du registrerat dig så kommer det en faktura på Kr. 1250,- plus moms och då har du abonnemanget under 1 år. Abonnemanget förlängs automatiskt årsvis.

Välkommen som en av oss som vill något med utevistelsen!

Med vänlig hälsning

Anders

Beställ Utikuligt 365